Οδηγίες χρήσης 7 Slim

Σημείωση σχετικά με την εφαρμογή 7 λεπτών σταγόνων

πώς να χρησιμοποιήσετε το 7 Slim για απώλεια βάρους

Παρά το γεγονός ότι το πακέτο των 7 λεπτών σταγόνων περιλαμβάνει οδηγίες για το πώς να το χρησιμοποιήσετε, είναι δύσκολο για πολλούς να το καταλάβουν. Παρακάτω παρουσιάσαμε μια φθηνότερη επιλογή παρακάτω. Οδηγίες μπορείτε επίσης να βρείτε στον ιστότοπό μας.

Η απώλεια βάρους θα είναι ήδη αισθητή τις πρώτες εβδομάδες μετά τη χρήση του προϊόντος αδυνατίσματος. Για να έχετε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο γρήγορης απώλειας βάρους τακτικά και σωστά. Χρήση σταγόνων:

  • η αμπούλα ανοίγει.
  • το περιεχόμενο είναι μεθυσμένο.
  • ξεπλύθηκε με καθαρό νερό.
  • Η διαδικασία επαναλαμβάνεται πολλές φορές την ημέρα.

Για τον πλήρη καθαρισμό του σώματος και την εξάλειψη του υπερβολικού βάρους, η διάρκεια του μαθήματος πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα μήνα. Αυτή η προθεσμία ορίστηκε από ειδικούς. Ένας διατροφολόγος μπορεί να συστήσει την επανάληψη του μαθήματος εάν είναι απαραίτητο

Παραγγείλετε 7 Slim με παράδοση στην Κύπρο και κάντε το πρώτο βήμα προς ένα υγιές σώμα σήμερα.

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Παρά την ευελιξία του, το φάρμακο έχει αρκετές ενδείξεις και αντενδείξεις. Υπάρχουν πολύ λίγα, άρα αξίζει ένα λεπτό για να εξοικειωθείτε με το τραπέζι.

Ενδείξεις Αντενδείξεις
Υπερβολικό βάρος Δεν υπάρχουν αντενδείξεις, το κύριο πράγμα είναι να παρατηρήσετε τη σωστή δοσολογία του φαρμάκου
Προβλήματα πεπτικού συστήματος
Αργός μεταβολισμός
Η ανάγκη να απαλλαγούμε από το υπερβολικό λίπος

Το προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξηγήσει πώς να χρησιμοποιήσετε το 7 Slim εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις αφού το διαβάσετε.