Ασκήσεις γυμναστικής για απώλεια βάρους στην κοιλιά και στο πλάι: Μυστικά για να τα κάνουν πραγματικά αποτελεσματικά

Ασκήσεις για απώλεια βάρους από τις πλευρές και το στομάχι

Ακόμα και με λίγο περισσότερο βάρος, η φιγούρα μιας γυναίκας φαίνεται πανέμορφη όταν υπάρχει αντίθεση μεταξύ της μέσης και των γοφών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί αναζητούν ασκήσεις γυμναστικής για να χάσουν το στομάχι και τις πλευρές τους - για να επιτύχουν το αποτέλεσμα "κλεψύδρα". Αλλά πώς λειτουργεί; Είναι άσκηση ή είναι μέθοδος εκπαίδευσης; Ή όλα εξαρτώνται από τη διατροφή; Ή είναι αδύνατο να χάσετε βάρος σε ένα καλά καθορισμένο μέρος; Ας μάθουμε πώς να αφαιρέσουμε την κοιλιά και τα αυτιά.

Πώς να αφαιρέσετε την κοιλιά με φυσική κατάσταση

Το λίπος από την κοιλιά φεύγει μόνο όταν υπάρχει έλλειμμα στην περιεκτικότητα σε θερμίδες της καθημερινής διατροφής. Μπορεί να δημιουργηθεί είτε μειώνοντας την πρόσληψη θερμίδων - μειώνοντας το μενού ή αυξάνοντας την κατανάλωση - για να κάνουμε ασκήσεις γυμναστικής για να χάσετε βάρος στο στομάχι και στις πλευρές. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι λειτουργεί σχετικά ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και γρηγορότερα όταν υπάρχουν ορισμένοι υποδοχείς.

Η απελευθέρωση λιπαρών οξέων από λιποκύτταρα ρυθμίζεται ορμονικά: ενεργοποιείται από κατεχολαμίνες (αδρεναλίνη, νοραδρεναλίνη), σωματοτροπική ορμόνη (αυξητική ορμόνη) και γλυκαγόνη, μια ορμόνη του παγκρέατος και του γαστρεντερικού σωλήνα που απελευθερώνεται όταν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα είναι χαμηλά. Και το γρηγορότερο απελευθερώνονται όταν υπάρχουν περισσότεροι υποδοχείς για αυτές τις ορμόνες, οι οποίες εξαρτώνται από τη γενετική και όχι από πού θέλουμε.

Σε γυναίκες με σχήμα αχλαδιού, γιατί το λίπος αφήνει πρώτα την κοιλιά και είναι πολύ δύσκολο να αποβληθεί από τους γοφούς, ενώ στα μήλα οι μηροί «στεγνώνουν» σχεδόν αμέσως, αλλά πώς να αφαιρέσετε την κοιλιά είναι πρόβλημα; Ακριβώς επειδή της κατανομής των υποδοχέων.

Ωστόσο, εάν ο αριθμός των υποδοχέων δεν είναι τόσο μεγάλος, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί από την ποσότητα των ορμονών - αυξάνοντας τη ροή αίματος στην περιοχή που μας ενδιαφέρει, έτσι ώστε το υγρό που δίνει τη ζωή να τους φέρνει εκεί όσο μακριά όσο το δυνατόν.

Γι 'αυτό πρέπει να ενεργοποιήσετε την αναζωογονητική μουσική - διεγείρει την απελευθέρωση ορμονών απαραίτητων για την καύση λίπους - και την άσκηση. Σε μια κατάσταση επαναλαμβανόμενη αρκετές φορές και για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι οι μύες στην κοιλιά και τις πλευρές χρειάζονται πολύ αίμα και ορμά προς αυτές τις περιοχές. Μια άσκηση λιγότερο από μισή ώρα για την επίδραση της τοπικής καύσης λίπους δεν έχει νόημα.

Ασκήσεις γυμναστικής για απώλεια βάρους στην κοιλιά και στις πλευρές: μια λίστα

Τι είδους ασκήσεις γυμναστικής απώλειας βάρους στην κοιλιά και πλευρά πρέπει να κάνετε για μισή ώρα ή μια ώρα;

 1. Η συμπίεση στο πιεστήριο είναι η πιο κοινή ανύψωση του κορμού πάνω από τις ωμοπλάτες από την επιρρεπής θέση.
 2. Το ψέμα πόδι ανεβαίνει.
 3. "Ποδήλατο".
 4. "Ψαλίδι" (σε ύπτια θέση, τα πόδια ανυψώνονται πάνω από το πάτωμα και απλώνονται και ενώνονται).
 5. Sit-ups (πλήρης ανύψωση σώματος - μετάβαση από μια θέση ξαπλωμένη στο πάτωμα σε καθιστή θέση και το αντίστροφο).
 6. "Birch" - ξαπλωμένο στο πάτωμα, σηκώνοντας τα πόδια σας και σηκώνοντας τη λεκάνη σας από το πάτωμα μέχρι την κάτω πλάτη σας.
 7. Πλευρική κρίση - ξαπλωμένη στην πλάτη με τα πόδια σας ελαφρώς λυγισμένα στο πάτωμα, τεντώνοντας με το ένα χέρι ή το άλλο στο πόδι του ίδιου ονόματος (το ίδιο μπορεί να είναι στο πλάι)
 8. Οι διαγώνιες δυσλειτουργίες είναι φυσιολογικές κρίσεις, αλλά ταυτόχρονα, πιάστε το αντίθετο πόδι με το χέρι σας και περιστρέψτε το σώμα σας.
 9. Η πλευρά κάμπτει από όρθια θέση.
 10. Περιστροφή του σώματος ενώ στέκεται ή κάθεται.
 11. Το κρεμαστό πόδι ανυψώνεται σε ράβδο ή στηρίζεται στις ράβδους βημάτων.
 12. Ενεργοποιήστε έναν πάγκο κλίσης.
 13. Περιστροφή με έναν κύλινδρο - Περιστρέψτε τον κύλινδρο από μια καθιστή θέση στα γόνατά σας μπροστά σας έως τη μέγιστη ευθυγράμμιση και την πλάτη.
 14. Περιστροφή με Fitball - από επιρρεπή θέση, τα πόδια σε ένα fitball, περιστρέψτε το fitball με τα πόδια σας, τραβήξτε τα γόνατά σας προς το στήθος σας και ισιώστε το προς τα πίσω.
 15. Στρίβοντας από το πάνω μπλοκ - καθίστε στα γόνατά σας, η λαβή του μπλοκ βρίσκεται πίσω από το λαιμό, από αυτή τη θέση λυγίστε προς τα εμπρός και τραβήξτε τη λαβή πίσω σας.

Όσο περισσότερες επαναλήψεις κάνετε στη σειρά, τόσο το καλύτερο. Θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα ελάχιστο διάλειμμα μεταξύ των σετ.

Γιατί οι ασκήσεις γυμναστικής για απώλεια βάρους της κοιλιάς και των πλευρών δεν οδήγησαν στην εμφάνιση μέσης;

Αλλά ακόμη και αυτές οι μέθοδοι αφαίρεσης της κοιλιάς μπορεί να μην λειτουργούν. Γιατί; Ενδέχεται να έχετε ένα υπανάπτυκτο τριχοειδές δίκτυο σε προβληματικές περιοχές. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα τοιχώματα των μικροσκοπικών αγγείων είναι ανέπαφα - εάν πάρετε τριχοειδή προστατευτικά αντιοξειδωτικά, θα πάρετε αρκετές βιταμίνες Α και Ε.

Επιπλέον, οι κατεχολαμίνες δρουν στην απελευθέρωση λιπών μέσω μιας σειράς αντιδράσεων που περιλαμβάνουν ένζυμα άγνωστων ονομασιών - αδενυλική κυκλάση, cAMP, πρωτεϊνική κινάση και πολλά άλλα. Αυτές οι λέξεις δεν προορίζονται να σας εκφοβίσουν, αλλά να σας βοηθήσουν να τις κατανοήσετε - υπάρχουν πολλές ενδιάμεσες αντιδράσεις και εάν δεν υπάρχουν αρκετά ιχνοστοιχεία, η διαδικασία διακόπτεται.

Για παράδειγμα, η αδενυλική κυκλάση λειτουργεί μόνο παρουσία ιόντων μαγνησίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, εάν θέλετε να χάσετε βάρος αποτελεσματικά, πρέπει να πάρετε συμπληρώματα που είναι πλούσια σε μεγάλη ποικιλία ορυκτών. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να προβλέψει τα πάντα, αλλά η φύση μπορεί και έχει δημιουργήσει τέτοια προϊόντα. Για παράδειγμα βασιλικό πολτό, γύρη μελισσών. Και η ένταξή τους σε ένα σύμπλεγμα με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά επιτρέπει στον οργανισμό να παρέχει ό, τι χρειάζεται για να "κάψει" λίπη.

Επιπλέον, μπορεί να μην έχετε αρκετή αδρεναλίνη για να εργαστείτε με ασκήσεις γυμναστικής για τους κοιλιακούς και τις πλευρές παρά για συνολική απώλεια βάρους. Υπάρχουν όμως φυσικές ουσίες που επηρεάζουν τους υποδοχείς - τα λεγόμενα αδρενομιμητικά. Αυτό περιλαμβάνει synephrine, μια ένωση που παρασκευάζεται από φλούδα γκρέιπφρουτ. Η απώλεια βάρους με συναφρίνη βοηθά στην πρόκληση λιπόλυσης και όταν συνδυάζεται με L-καρνιτίνη, χρησιμοποιούν επίσης τα απελευθερωμένα λίπη ως καύσιμο για κυτταρικές αντιδράσεις.